Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten
06-23002943 of 0181-612082 info@mentalconsultant.nl

Mental Consultant – Henny van de Kreeke

BEDRIJVEN & ZZP-ERS

Zowel binnen een bedrijf als als ZZP-er kom je in deze tijd handen en voeten te kort om alles rond te krijgen. Een bedrijf zoekt vaak een “schaap met vijf poten”. Werk je voor jezelf, dan heb je ook nog ’s te maken met een stuk administratie, acquisitie en netwerken. Vanuit mijn coachingspraktijk en binnen bedrijven begeleid ik regelmatig mensen die te maken hebben met een (preventieve) burn-out of disfunctioneren.

Met regelmaat geef ik workshops en trainingen om een team (weer) samen te brengen (teambuilding); om een burn-out te (h)erkennen of individuele sessies om beter en ander inzicht te krijgen in persoonlijke problematiek.

Deze trainingen geef ik individueel in een op een sessies of in teamverband.
Ik bied ook een vorm van trainingen, waarbij ik samenwerk met een sport-instructrice, een fotograaf, een accupuncturist. Deze creatieve benadering blijkt goed te werken bij mensen met een burn-out. 

Benieuwd geworden naar het aanbod of meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact op om de mogelijkheden te bespreken! Stuur een email naar info@mentalconsultant.nl of bel naar 06-23002943. 

Coaching, begeleiding en therapie is onder andere mogelijk in Spijkenisse en omgeving Zuid-Holland, eveneens ben ik een aantal dagen per week in Utrecht. Ik werk ook veel met bedrijven samen op locatie, wat inhoud dat ik naar het bedrijf toekom en intern op locatie werk. Coaching en begeleiding kan dus door heel Nederland plaatsvinden. 

Geinteresseerd geraakt? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten, Spijkenisse, Heenvliet, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Rotterdam, Rhoon, Brielle, psycholoog, psychotherapie, psychotherapeut, hypnotherapeut, hypno, hypnotherapie, regressietherapie, regressietherapeut, reincarnatietherapie, reincarnatietherapeut, therapeut