Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten
06-23002943 of 0181-612082 info@mentalconsultant.nl

Mental Consultant – Henny van de Kreeke

COACHING

Je hebt het gevoel dat er meer in je zit, maar dat je het geen vorm weet te geven. Ik kan inzicht en structuur bieden en samen kunnen we kijken hoe je dit vorm kan geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je soms een probleem hebt, waarmee mensen in je omgeving geen raad weten of een die je liever niet met familie, vrienden of werkgever deelt.

Doelen van coaching

Een coach helpt je ontdekken wat jouw probleem is. Als dit bekend is, dan kun je samen met jouw coach naar jouw doel zoeken. Dit kan het probleem oplossen. Soms kan het ook beter zijn om met je probleem te leren omgaan. Als je doel bekend is, dan wordt er samen gekeken hoe je daar het beste kan komen. Als je op weg bent jouw doel te bereiken, dan is de coach er om je te begeleiden. Ook al zit alles tegen, hij is en blijft jouw coach totdat je zelfstandig verder kunt.

Waarbij helpt coaching?

Coaching  kan helpen bij emotionele problemen, stress, relatieproblemen, geen beslissingen kunnen nemen, loopbaanbegeleiding, moeilijk contact kunnen leggen met andere mensen, om zo uiteindelijk je eigen bewuste coach te worden.

Vertrouwelijkheid?

Die is voor 100% gegarandeerd. Een coach houdt zich net als een arts aan een ethische code. In deze functie houden wij ons altijd aan de geheimhouding, ongeacht de omstandigheden of wat iemand ons toevertrouwt. Je hebt recht op vertrouwelijkheid.

Wil je meer informatie of heb je interesse in een vrijblijvende intake? Als je je gegevens invult, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten, Spijkenisse, Heenvliet, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Rotterdam, Rhoon, Brielle, psycholoog, psychotherapie, psychotherapeut, hypnotherapeut, hypno, hypnotherapie, regressietherapie, regressietherapeut, reincarnatietherapie, reincarnatietherapeut, therapeut