Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten
06-23002943 of 0181-612082 info@mentalconsultant.nl

Een review van een tevreden bedrijf!

In ons bedrijf zien wij dat verschillende mensen minder in balans zijn, en moeite hebben om om te gaan met stress, dit is allereerst vervelend voor deze mensen maar in sommige gevallen ook voor het bedrijf en collega’s. Wij hebben daarom aan onze mensen individueel, maar later ook een groep training aangeboden, over hoe om te gaan met stress en/of zich beter te leren uitten. Wij waren al langere tijd bezig met coaching en feedbacktrainingen, en waren toe aan een volgende stap. We kwamen via de bedrijfsarts bij een goede psycholoog/coach, Mental consultant, Henny van de Kreeke.

Onze cultuur is open en er wordt gewerkt met veel vertrouwen, dit zal er mede toe hebben bijgedragen dat er veel openheid was in de training en dat er veel is bereikt. De trainer, Henny, was praktisch, kort en krachtig, humoristisch en open.

Mensen van Directie tot Kassière namen deel aan de training, een grote diversiteit aan persoonlijkheden en functies dus. De volgende inzichten zijn bereikt;

  1. Je kunt een ander niet veranderen, alleen jezelf en je kijk op zaken;
  2. Rationele en irrationele gedachtes bij jezelf (en anderen) kunnen herkennen en scheiden en vervolgens zaken relativeren en loslaten, minder stress, zowel privé als zakelijk.
  3. Passief agressief gedrag (ehhhh wat is dat eigenlijk???) herkennen (oeps soms ook bij jezelf) en bespreekbaar maken;
  4. Je gevoel bespreekbaar maken en daarmee wederzijds begrip creëren, ook het inzicht in het verschil tussen man en vrouw gaf veel begrip naar elkaar toe.
  5. Boze klant, of iemand die je aanspreekt op je functioneren, rustig blijven en dit niet persoonlijk opvatten en dus professioneel oplossen;
  6. Duidelijk aangeven waar je tegen aanloopt, hoe moeilijk dit soms ook is, maar toch doen omdat je dan iets kunt veranderen, en vervolgens hoor je terug dat die persoon blij is met de feedback!
  7. Bewust zijn van je taalgebruik zijn , wat kleine woorden of uitingen kunnen doen bij een ander;

Kortom veel bereikt!!!

Maar vooral meer happy medewerkers, daar wordt je toch blij van!?

Een tevreden bedrijf!

 

Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten, Spijkenisse, Heenvliet, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Rotterdam, Rhoon, Brielle, psycholoog, psychotherapie, psychotherapeut, hypnotherapeut, hypno, hypnotherapie, regressietherapie, regressietherapeut, reincarnatietherapie, reincarnatietherapeut, therapeut