Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten
06-23002943 of 0181-612082 info@mentalconsultant.nl

Geachte heer van de Kreeke,

Middels deze mail wil ik de ervaringen die Univé Zuid-Holland heeft met uw dienstverlening delen.

Gedurende een termijn van zeker 15 jaar maken wij als organisatie gebruik van uw diensten. Deze diensten bestaan uit coaching, het verwerken van persoonlijk leed of het voorkomen of genezen van een burn out.
Ieder moment dat we een beroep op u doen staat u garant voor absolute vertrouwelijkheid en discretie. U geeft uw cliënten veel rust en alle aandacht die ze verwachten en verdienen. Onze Hoofd Personeelszaken is zeer tevreden over de samenwerking met u.

Zelf heb ik ervaring met u op het gebied van coaching. U beheerst het vermogen om middels een nauwkeurige analyse snel concreet te worden, samen naar een gewenst resultaat te streven en ieder bezoek aan u voelt als een warm bad. Meerdere relaties die ik op uw diensten heb gewezen hebben dezelfde ervaring.

Ik wens u veel succes in uw verdere dienstverlening.

Bob Hansen
Raad van Bestuur

 

Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten, Spijkenisse, Heenvliet, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Rotterdam, Rhoon, Brielle, psycholoog, psychotherapie, psychotherapeut, hypnotherapeut, hypno, hypnotherapie, regressietherapie, regressietherapeut, reincarnatietherapie, reincarnatietherapeut, therapeut