Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten
06-23002943 of 0181-612082 info@mentalconsultant.nl

Mental Consultant – Henny van de Kreeke

ROUWVERWERKING

Bij rouwverwerking denken we al gauw aan stoffelijke dood van familie, plots overlijden van een collega of van een geliefde. Rouwverwerking houdt bijvoorbeeld ook in het verwerken van een verlies van een baan, van een doodgeboren kindje of van je liefste huisdier.

Ik bied begeleiding om opnieuw invulling aan je leven te geven. Dit kan door middel van individuele sessies al dan niet gecombineerd met een vorm van ondersteunende creatieve therapie als een sessie boksen in de sportschool of een workshop fotografie, waarbij we een bepaald thema uitwerken en evalueren. Er zijn verschillende vormen van rouwverwerking. Denk hierbij aan individuele sessies of in gezinsverband.

Denk je jezelf hierin te herkennen? Heb je een idee of manier waarop je weer invulling zou willen geven, maar je wilt wat begeleiding en sturing? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten, Spijkenisse, Heenvliet, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Rotterdam, Rhoon, Brielle, psycholoog, psychotherapie, psychotherapeut, hypnotherapeut, hypno, hypnotherapie, regressietherapie, regressietherapeut, reincarnatietherapie, reincarnatietherapeut, therapeut