Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten
06-23002943 of 0181-612082 info@mentalconsultant.nl

Mental Consultant – Henny van de Kreeke

Therapie en dan…?

Als therapeut en mens ben ik altijd geinteresseerd in het proces wat iemand doorloopt. Zo ook als iemand vastloopt. Ik bekijk graag met jou de punten waarop je vastloopt. Na dit intake gesprek bekijken we samen wat voor soort therapie het beste bij jou past. Ik maak gebruik van diverse therapie vormen. Omdat ieder persoon uniek is, werk ik vaak met meerdere therapie vormen, om zo tot een voor jou passende vorm te komen. Uiteraard wordt dit met jou besproken en gaan we kijken of dit daadwerkelijk past. Tijdens de behandeling kan dit ook bijgesteld worden, waarvan ik als richtlijn persoonlijke groei en ontwikkeling hanteer. 

Om inzicht te geven met welke therapievormen ik werk, staat hieronder een beknopte uitleg van de vormen van therapie. Vind je het te ingewikkeld? Bel of mail dan gewoon ’s voor meer info!

Coaching (met diepgang)

Door effectieve en gestructureerde gesprekken vind je samen met mij een uitweg, zodat je uiteindelijk vrijer door het leven kunt gaan. Omdat een coach een objectieve buitenstaander is kan ik je helpen je problemen in het juiste perspectief te zien en ze op telossen. Een coach is een deskundige in het oplossen van menselijke (psychische) problemen. Een coach is eerlijk, heeft respect, luistert, voelt met je mee en steunt je door gesprekken. Hierdoor krijg je inzicht in je mogelijkheden. Gezamenlijk wordt er naar een oplossing gezocht. Samen met mij zoek je naar je gewenste toekomst en maak je een actieplan om daar te komen.

Assertiviteitstraining

Binnen bedrijven, maar ook individueel geef ik assertiviteitstrainingen. Het doel van de training is op een positieve manier leren voor jezelf opkomen, je grenzen bewaken en beter of anders weergeven wat je mogelijkheden zijn. Ik geef deze trainingen voor bedrijven, maar ben ook in 1 op 1 sessies te boeken om zo in alle rust te bekijken wat het bij je losmaakt.

Ret

Rationeel-emotieve therapie of Rationeel-emotieve gedragstherapie (RET/REBT) is een vorm van psychotherapie waarbij zowel het verstand als het gevoel een belangrijke rol spelen. RET is een vorm van cognitieve gedragstherapie (CGT). (lees verder…)

NLP

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert. (lees verder…)

Trance coaching / Hypnose

Door je bewuste patronen uit te schakelen kom je in een diepere laag van je onderbewustzijn, zonder afgeleid te worden beter en dichter bij jezelf komt. Dit wordt ook wel hypnose genoemd.

Schema therapie

Schematherapie is een vorm van psychotherapie die je kan helpen de oorsprong van gedragspatronen te doorgronden en te veranderen.

Relatie therapie

In iedere relatie komen spanningen, ergernissen en ruzies voor. Dit is normaal en hoeft niet te betekenen dat je relatie slecht is. Wanneer jullie er samen niet meer uit komen, staan jullie voor de keus om ofwel de relatie te beëindigen, of hulp van buitenaf in te schakelen.

Coaching, consult, hypnose, hulp bij depressie, rouwverwerking, burn-out, overgangsklachten, Spijkenisse, Heenvliet, Hoogvliet, Hellevoetsluis, Rotterdam, Rhoon, Brielle, psycholoog, psychotherapie, psychotherapeut, hypnotherapeut, hypno, hypnotherapie, regressietherapie, regressietherapeut, reincarnatietherapie, reincarnatietherapeut, therapeut